Recept uit De Joodse keuken:
Kreplach - pasta gevuld met gekookt rund- of kippenvlees
- Ingrediënten:
- ei, kippenvlees, gekookt rundvlees, kruiden, olie, pastadeeg, peper, peterselie, ui en zout
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, brood, eidooier, fruit, gehakt, granen, groente, kip, knoflook, melk, noten, olie, olijfolie, peper, peterselie, rijst, rundvlees, suiker, ui, vis, vlees, water, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2013-12:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Yo Kids:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Buffet / snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koude keuken:
Lunch uit Dit is geen kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Lunch / basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit Eten in Italie: