Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Eieren in rodewijnsaus
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, bloem, bosui, boter, ei, knoflook, laurier, rode wijn, rookspek, sjalot en wijnazijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees / ei/omelet/frittata
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, cognac, eidooier, knoflook, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, reuzel, rode wijn, sjalot, spek, tijm, ui, varkensbuik, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Recept van Food & Friends:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De kunst van het koken:
Ontbijt / lunch uit Man in de keuken:
Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Home made:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De worst story:
Recept uit De worst story:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Recept uit Solo Food: