25 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: 00-bloembladpeterseliebloembotercalasparrarijstcitroendroge witte wijneigroene paprikakerstomaatknoflookolijfoliepeperpijlinktvisslagroomspaanse uitomaattomatenpureevisbouillonzeezoutzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Scialatielli met schelpdieren

Ingrediënten:
bloem, ei, kerstomaat, knoflook, melk, mossel, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, scheermessen, venusschelp, verse basilicum, verse bladpeterselie, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Visravioli met schaal- en schelpdieren

Ingrediënten:
bloem, droge witte wijn, ei, inktvis, knoflook, mossel, octopus, olijfolie, peper, reuzengarnaal, rogvleugel, tomaat, verse bladpeterselie, visbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Zwarte-engeltjes-taglia

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroen, coquilles, extra vierge olijfolie, knoflook, rode spaanse peper, witte wijn, zeezout, zwarte pasta en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:

Pasta met kokkels

Ingrediënten:
droge witte wijn, knoflook, kokkel, olijfolie, peper, peterselie, rode peper, spaghetti en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Fantastische lasagne met vis

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, broodkruim, citroen, garnalen, kerstomaat, lasagnavellen, laurier, melk, muskaatnoot, pancetta, parmezaanse kaas, peterselie, rucola, venkelknol, visfilet, witte ui, witte wijn, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro:

Zwarte rijst - arroz negro

Ingrediënten:
calasparrarijst, citroen, groene paprika, inktvisinkt, knoflook, olijfolie, pijlinktvis, spaanse ui, tomatenpuree, verse bladpeterselie, visbouillon, witte wijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst / pasta/noodles
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Pasta met roze garnalensaus met room

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, fettuccine, garnalen, knoflook, pappardelle, peper, peterselie, slagroom, tomatenpuree, tortellini met visvulling, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Superlinguine met pijlinktvis

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, erwtjes, extra vierge olijfolie, knoflook, linguine, munt, pijlinktvis, rode spaanse peper, witte wijn, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Paella met kip en garnalen

Ingrediënten:
calasparrarijst, citroen, groene paprika, kippenbouillon, kippenvlees, knoflook, noorse garnalen, ñoraspaprikas, olijfolie, saffraandraadjes, snijbonen, spaanse ui, sperziebonen, verse bladpeterselie, witte wijn, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Natte visrijst - arroz al marinera

Ingrediënten:
calasparrarijst, citroen, groene paprika, knoflook, noorse garnalen, ñoraspaprikas, olijfolie, pijlinktvis, saffraandraadjes, spaanse ui, venkelzaad, verse bladpeterselie, visbouillon, witte wijn, zeeduivelfilet, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:

Linguine met strandgapers en tomaten

Ingrediënten:
chilipoeder, kerstomaat, kerstomaat, knoflook, linguine, olijfolie, peper, peterselie, rode peper, spaanse peper, strandgapers, wijn, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Inktvisfideos met gegrilleerde coquilles en schaaldierenschuim

Ingrediënten:
bouquet garni, coquille, noedels, inktvisinkt, knoflookolie, laurierblad, olie, olijfolie, peper, schalen van schaaldieren, slagroom, sojasaus, steranijs, tomatenpuree, tomaten uit blik, tuinkruiden, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Spaghetti met mosselen

Ingrediënten:
kappertjes, knoflook, mosselen, olijfolie, olijven, peterselie, rode peper, spaghetti, witte wijn en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - Toscane

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Tagliatelle met zeevruchten

Ingrediënten:
boter, garnalen, kappertjes, knoflook, kokkels, laurier, mosselen in blik, peper, peterselie, plantaardige olie, tagliatelle, tomaten, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Tagliatelle met zalmforel

Ingrediënten:
boter, citroen, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, peper, tagliatelle, verse dille, verse peterselie, zalmforelfilet en zout

Keuken:
Europees
Soort:
pasta/noodles / vis
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Trifogli met mosselen

Ingrediënten:
citroen, droge witte wijn, knoflook, margarine, mosselen, olijfolie, peper, peterselie, trifogli, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren