Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Gebraden lamsvlees met tomaten en pasta
- Ingrediënten:
- knoflook, lamsvlees, laurier, oregano, orzo, peper, suiker, tomaten uit blik, water en zout
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- pasta/noodles / lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bloem, boter, citroen, citroensap, fruit, gehakt, gember, gula djawa, kaneel, kaneelstokje, knoflook, lamsgehakt, olie, olijfolie, peper, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept uit Spis:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Brunch / buffet uit Brits bakboek:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:
Recept uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek: