Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Lamsbout
- Ingrediënten:
- lamsbout, marinade voor lamsbout, olie, prei, ui, water, wortel en zout
- Keuken:
- Internationaal
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bouillon, citroensap, fruit, groente, kip, knoflook, lamsvlees, olie, olijfolie, pasta, peper, peterselie, rijst, suiker, tijm, tomaat, ui, vis, vlees, wortel, zout, zout en peper, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Basisrecept uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia: