Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, dressing, fruit, gember, knoflook, kruiden, olie, paprika, pasta, peper, suiker, tijm, tomaat, ui, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Proef Puglia:
Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Made in Italy:
Recept uit de snelle keuken: