Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Italiaanse kalfslever
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, ham, kalfslever, marsala, meel, peper, peterselie, salie, vermout, water en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees / bouillon / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, citroensap, fruit, groente, kalfsvlees, kip, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, pasta, peper, peterselie, prei, rijst, suiker, tijm, ui, vis, vlees, wortel, zout, zout en peper, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Speisekammer:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Recept uit Speisekammer:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Jeroen en Wendy's lekkernijenblog:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit De worst story:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Wateetons:
Recept uit De worst story:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam: