Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Çig borek - Halvemaanvormige deeghapjes met rundvlees en chilipeper
- Ingrediënten:
- bloem, chilivlokken, citroensap, ei, ijsblokjes, plantaardige olie, rundergehakt, ui en yoghurt
- Keuken:
- Turks / Argentijns
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroen, courgette, dressing, gember, knoflook, kruiden, munt, olie, olijfolie, peper, peterselie, rundergehakt, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, vlees, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit Honey & co:
Recept uit Honey & co:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Yo Kids:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier: