Basisrecept uit Brits bakboek:
Hot water crust pastry
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, eigeel, melk, patentbloem, reuzel, water en zeezout
- Keuken:
- Brits
- Soort:
- beslag/deeg
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroen, citroensap, ei, eidooier, gist, kaneel, knoflook, kristalsuiker, maïzena, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, poedersuiker, room, slagroom, suiker, ui, vanillesuiker, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Brits bakboek:
Diner / nagerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit De banketbakker:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Ons bakboek:
Basisrecept uit Indonesie:
Snack / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / nagerecht uit Het insectenkookboek:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / nagerecht uit The big green egg book:
Diner / nagerecht uit The big green egg book:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Het beste van Roger van Damme:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:
Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:
Recept uit Het groot fondue boek: