42 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: augurkavocadobieslookbladpeterseliebleekselderijcitroensapdijonmosterddilleeigerookte zalmgrof zeezoutgrove mosterdhoningknoflookolijfoliepeperpeterselierode uisuikeruivruchtensapwalnotenwaterzonnebloemoliezout
zout en peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Gewürzte Mayonnaise - Gekruide mayonaise

Ingrediënten:
ajvar, ansjovis, chipotle-pasta, citroenrasp, citroensap, guchujang, honing, kappertjes, kimchi, knoflook, mayonaise, miso, mosterd, parmezaanse kaas, saffraan, sambal oelek, sojasaus, srirachasaus, szechuan-olie, truffel, tuinkruiden en wasabi

Keuken:
Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / saus
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Brusselse martino met mosterd en zachtgekookt ei

Ingrediënten:
belgische mosterd, boter, citroenzest, eieren, ketchup, mager rundergehakt, mayonaise, mosterd, mosterdblad, sjalot, spruiten, sriracha, stokbrood, sumak, tabasco, ui, worcestershiresaus en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
rundvlees
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:

Aardappel-raapstelensalade

Ingrediënten:
aardappel, appelazijn, augurk, citroen, dille, kappertjes, kikkererwten, mayonaise, mosterd, olijfolie, peper, raapstelen, sojamelk, ui, yoghurt en zeezout

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Pascale Naessens - Puur Eten 2

Recept uit Puur Eten 2:

Tomaat-garnaal

Ingrediënten:
citroen, garnalen, mayonaise, mosterd, pijnboompitten, tomaat en zeekraal

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Jord Althuizen - Smokey goodness

Recept uit Smokey goodness:

Gegrilde sardines 'porto style'

Ingrediënten:
bleekselderij, chorizo, citroen, grof zeezout, mayonaise, mosterd, olijfolie, peterselie, rode peper, rode ui, rosevalaardappels, sardines, tijm, wittewijnazijn en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gevulde artisjokbodems

Ingrediënten:
artisjokbodem uit blik, augurk, citroen, dragon, erwtjes, kappertjes, mayonaise, mosterd, peterselie, sla, tomaten en viseitjes

Soort:
salade / groente
Een recept uit Mimi Eelman en T. Pelgrom - Tough Cookie

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tough Cookie:

Gerookte-zalmbonbons

Ingrediënten:
citroen, dijonmosterd, ei, gerookte zalm, mayonaise, peper en peterselie

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Recept uit Down to earth:

Gezonde snack van koolrabi met rund

Ingrediënten:
augurk, citroen, cress, dragon, fleur de sel, gepekeld rund, granny smith appel, grove mosterd, koolrabi, mayonaise, olijfolie en wittewijnazijn

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / lunch / voorgerecht uit Vol Smaak:

Waldorfsalade met pulled chicken

Ingrediënten:
citroen, dijonmosterd, granny smith, griekse yoghurt, kipfilet, kippenbouillonblokje, knolselderij, mayonaise, bladpeterselie en walnoten

Soort:
salade / gevogelte
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / hoofdgerecht uit Belgie:

Mosselen met mosterdsaus

Ingrediënten:
bleekselderij, citroen, droge witte wijn, grove mosterd, laurierblad, mayonaise, mosselen, suiker, ui, verse peterselie, peper, winterwortel, zout en zure room

Keuken:
Belgisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Belgie:

Vlaamse visserssalade met haring

Ingrediënten:
bonenkruid, boterbonen, citroen, franse mosterd, mayonaise, peper, rode biet, sjalot, vastkokende aardappel, verse peterselie, zoetzure augurk, zout en zoute haring

Keuken:
Belgisch
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Louisiana fry met tartaarsaus

Ingrediënten:
augurk, bakpoeder, bloem, cayennepeper, citroen, ei, garnaal, grove mosterd, kappertjes, light bier, mayonaise, okra, peper, peterselie, rode ui, softshell krab, witte wijnazijn, zeezout, zoete aardappel en zonnebloemolie

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...