Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Varkenshals in witte wijn , azijn en suiker
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, laurier, olijfolie, peper, rode wijnazijn, rozemarijn, spek, suiker, ui, varkensnek, witte wijn, zilveruitjes en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroensap, ei, gember, knoflook, koriander, laurier, lente-ui, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, rode ui, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, witte peper, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit Wild:
Recept uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / bijgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit Sri Lanka Food:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit I love groente:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought: