Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, bloem, boter, courgette, ei, groente, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode paprika, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Lichte maaltijd uit Het grote vegetarische kookboek:
Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept van Talk Nomz To Me:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / voorgerecht uit Fast food:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Green salads:
Lunch / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2014-02:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-02:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit Provence: