Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:
Lamsvlees met massala
- Ingrediënten:
- knoflook, lamsvlees, madame jeanette peper, massala, ui, yoghurt en zonnebloemolie
- Keuken:
- Surinaams
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, ei, gember, kaneel, knoflook, koriander, lamsbout, lamsgehakt, lamsschouder, munt, olijfolie, peper, peterselie, piment, plantaardige olie, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De Joodse keuken:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Maleisie:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië: