Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Kalfsvlees met knoflook - aillade gasconne
- Ingrediënten:
- broodkruim, ganzenvet, kalfsschouder, knoflook, peper, suiker, tomaat en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, kalfsgehakt, kalfsschenkel, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De worst story:
Recept uit De worst story:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Diner / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: