Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
'Shoarma' met bloemkool
- Ingrediënten:
- baharat, bloemkool, citroen, pijnboompitten, lavashcrackers, olijfolie, pita, suiker, sumak, tahinpasta, ui, water, zeezout en zout
- Keuken:
- Midden-Oosten
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, azijn, basilicum, bloem, citroensap, ei, gember, groente, knoflook, komkommer, kool, laos, limoensap, olijfolie, peper, pindakaas, sjalot, sperziebonen, taugé, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit Plenty more:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Maleisie:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Diner / lunch / bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Kochen für zwei:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking: