Recept uit Margriet kookboek:
Rode-wijnsaus
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, bruine roux, citroen, knoflook, prei, rode wijn, runderbouillon, selderij, tijm, ui en wortel
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroen, citroensap, groente, honing, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, selderij, suiker, tomatenpuree, ui, water, wijn, wortel, zout, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:
Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fast food:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit Noma:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Down to earth:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept uit De truffel:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept van Betty's Kitchen: