Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Ingriyi - Zoetzuur vlees met aubergine
- Ingrediënten:
- aubergines, lamsvlees, peper, rundvlees, suiker, tamarindepasta, tomaten, ui en zonnebloemolie
- Keuken:
- Sefardisch / Joods / Iraaks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, brood, courgette, ei, fruit, gehakt, groente, kaas, knoflook, kruiden, melk, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, suiker, ui, vis, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Proef Puglia:
Recept van Mijn Recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Puur genieten 2:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Recept uit L'Art de la table:
Recept van Honger als een paard: