Recept uit Margriet kookboek:
Kalfsvlees, gevuld
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, kalfsgehakt, magere kalfslapjes, maïzena, margarine, nootmuskaat en oud witbrood
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, brood, ei, eidooier, kalfsgehakt, kaneel, knoflook, kruidnagel, laurier, melk, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, slagroom, specerijen, suiker, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Aan tafel met Verdi:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Speisekammer:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier: