Quenelles de veau - Kalfsquenelles

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 194 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
kalfsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Veal sweetbreads

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Constructed veal cream

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Ris de veau Lavalliere - Kalfszwezerik Lavalliere

Een recept uit Liliane Benoit en Agnès Claverie - La cuisine Charentaise

Terrine van kalfszwezerik - terrine de ris de veau

Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk