Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus met eidooiers
- Ingrediënten:
- champignons, eidooier, lente-ui, madeira, maïzena, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladerdeeg, bloem, boter, champignon, citroensap, crème fraîche, ei, gruyère, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, slagroom, spinazie, tijm, ui, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Annie Pannie:
Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept van I love food & wine:
Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Recept van Miss Fromage:
Snack / snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:
Picknick / lunch uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek: