Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Frieten van knolselderij met boter, citroen en tijm uit de oven
- Ingrediënten:
- citroen, citroensap, boter, knolselderij, rozemarijn en tijm
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, eidooier, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, rozemarijn, sjalot, slagroom, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit Margriet kookboek:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit IJs in elk seizoen:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept van Voedzaam & Snel:
Recept uit Simpel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Bijgerecht uit Nopi:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.: