598 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemdroge witte wijneigekookte hamhamkippenbouillonknoflooklaurierlaurierbladmelknootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspepersjalotslagroomtijmuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Crumbles en gratins

Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:

Ovenschotel met varkensvlees en zoete aardappel

Ingrediënten:
aardappel, boter, hammetje, knoflook, limoensap, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, runderbouillon, tomaat, ui, voorbout van varken en zoete aardappel

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Varkensvlees in bladerdeeg - filetto farcito in crosta

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, champignon, citroenrasp, citroensap, ei, kadetjes, olijfolie, peper, ui, varkensfilet, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / varkensvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Biefstuk tartaar in roomsaus met samengestelde boter

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, citroensap, dragon, ei, fond, kervel, knoflookboter, kruidenboter, mager rundvlees, merg, mosterdboter, niervet, nootmuskaat, olie, peper, peterselie, peterselieboter, runderbouillon, sjalottenboter, slagroom, slakkenboter, spek, tijm, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Oesters met cavadressing

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, cava, ham, jamón, kristalsuiker, mousserende witte wijn, oester, prosciutto, rode ui en sherryazijn

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Taglierini

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, ontbijtspek, pancetta, pastadeeg, porcini, slagroom en vlees

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Gevulde rammenas

Ingrediënten:
augurk, bieslook, boter, edammer kaas, peterselie, rode paprika uit pot, room, varkensvlees, witte peper, witte rammenas en zout

Keuken:
Duits
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Croquetas de pollo

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, broodkruim, citroen, fino sherry, gemalen amandelen, zoet gerookt paprikapoeder, ham, jamón, kipgehakt, kippenbouillon, laurierblad, melk, olijfolie, prei, prosciutto, slagroom, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte / frituur
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gevulde duiven - piccioni farciti

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, droge witte wijn, duiven, duivenlever, gekookte ham, peper, rauwe ham, verse bladpeterselie, verse salieblaadjes, vleesbouillon, witbrood en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte / varkensvlees
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Flensjes met pulled pork en yoghurtsaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, bosui, citroen, eieren, extra vergine olijfolie, bloem, gedroogde chilivlokken, gehakt, hazelnoot, knoflook, melk, olie, olijfolie, peper en zout, rode peper, roomboter, vruchtensap, sesamzaadjes, zout, knoflook, tomaten, turkse yoghurt, uien, varkensvlees, zaden, zonnebloemolie en zwartebonensaus

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Pappardelle en croûte

Ingrediënten:
bechamelsaus, bladpeterselie, bloem, boter, doperwt, eidooier, fonceerdeeg, gruyère, ham, melk, nootmuskaat en pappardelle

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / hoofdgerecht uit Elzas:

Lewerkneples - Quenelles van lever

Ingrediënten:
ei, geklaarde boter, gerookt spek, nitrietzout, peper, peterselie, tarwegries, ui, varkensnek, varkenslever, varkensnek, varkensschouder, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees / orgaanvlees
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Penne rigate in wodka

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, gekookte ham, penne rigate, slagroom, tomatenpuree en wodka

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Penne met pompoen

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, penne rigate, pompoen, sjalot, spek en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Rijksmuseum kookboek:

Cranberrypaté

Ingrediënten:
boter, cranberry, kruidnagel, laurierblad, meiknollen, peper, peterselie, prei, sjalot, varkenskop, varkensnek, varkenspoten, wortels en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
hartige hapjes / paté/terrine
Haal meer recepten op...