Recept uit Puur Eten 2:
Lamsvlees met kruiden, tomaat en gebakken wortelen
- Ingrediënten:
- knoflook, lamsbout, rozemarijn, tijm, tomaat en wortel
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, courgette, kippenbouillon, lamsbout, lamsschouder, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Puur Eten 2:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Ontbijt / diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: