Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, broccoli, citroensap, groente, knoflook, komkommer, kool, koriander, laos, lente-ui, olie, peper, sesamolie, sojasaus, taugé, tomaat, ui, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Rauw:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit Kochen für zwei:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Diner / lunch / bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Junges Gemüse:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Keet Smakelijk:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch: