Recept uit Keukendagboek 2:
Lams-'ossobuco' met pappardelle en peterselie
- Ingrediënten:
- boompitten, boter, walnoten, groenten, ui, kastanjes, kool, lamsvlees, noten, olijfolie, pasta, peper, peterselie, room en zout en peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, boter, citroensap, ei, groente, knoflook, koriander, olie, olijfolie, paprika, rijst, specerijen, suiker, tijm, tomaat, ui, vet, vlees, water, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept uit de snelle keuken:
Lunch uit Nooit meer diëten:
Bijgerecht uit Sieb's proefschrift:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: