Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Lamsvlees met kweeperen
- Ingrediënten:
- boter, kaneel, kweeperen, lamsvlees, ongepelde amandelen, peper, rundvlees, ui, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Marokkaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, citroensap, ei, kippenbouillon, knoflook, lamsbout, lamsgehakt, lamsschouder, melk, munt, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit De pastabijbel:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Morito:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Lunch uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië: