Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Kalfslever met beignet van bloedworst en appel
- Ingrediënten:
- appel, bier, bloedworst, bloem, boter, droge witte wijn, ei, kalfsfond, kalfslever, olie, salie, sjalot en zelfrijzend bakmeel
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, brood, eidooier, eiwit, kalfsvlees, knoflook, melk, nootmuskaat, noten, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, room, sjalot, tijm, ui, varkensvlees, vis, vlees, water, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Margriet kookboek:
Brunch / diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Lunch uit Oma's receptenboek:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel: