Recept uit De Joodse keuken:
Shai shaimoki - Thee uit Bukhara met melk en boter
- Ingrediënten:
- boter, melk, walnoten, water en zout
- Keuken:
- Sefardisch / Joods / Oezbeeks
- Soort:
- vegetarisch / koffie en thee
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, citroensap, ei, eidooier, eiwit, gedroogde gist, gist, kaneel, knoflook, kristalsuiker, maïzena, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, room, slagroom, suiker, tarwebloem, ui, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Noma: a work in progress:
Basisrecept uit Brits bakboek:
Recept uit Noma:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / nagerecht uit Home made:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Appels en peren:
Recept uit Keet Smakelijk:
Recept uit Spis:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit The big green egg book:
Diner / nagerecht uit The big green egg book:
Diner / nagerecht uit Turquoise:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / nagerecht uit Maak van de noot een deugd:
Diner / hoofdgerecht uit Maak van de noot een deugd:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!: