Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Flageolets met lamsvlees
- Ingrediënten:
- boter, flageolets, lamsvlees, laurier, margarine, peper, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bouillon, citroensap, ei, kippenbouillon, knoflook, lamsbout, lamsgehakt, lamsschouder, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, rozemarijn, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Lunch uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: