Coratella in marsala - coratella d'agnello al marsala

Je vindt dit recept op pagina 991 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees / lamsvlees / orgaanvlees
Bereidingstijd:
35 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Lamsstoof met witte kool (hartverwarmend)

Een recept uit Jacqueline Sluijter

Lamsstoofpotje met madeira men rozemarijndumplings

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Soep met rivierkreeftjes en lamsvlees - sopa burgalesa

Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Lamsvlees met courgette, rode grapefruit en feta

delicious. magazine - 2007-04