Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Riz duxelles - Rijst met champignons en boter
- Ingrediënten:
- boter, champignons, lente-ui, olie, peper, peterselie, riz à la vapeur, sjalot en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, kastanjechampignons, knoflook, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, room, sjalot, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept uit Lekker vegetarisch:
Recept van Betty's Kitchen:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken met kruiden:
Ontbijt / brunch / lunch / avondmaal uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza: