Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, ei, groente, knoflook, koriander, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode paprika, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Recept uit Puur Eten 2:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Koch!:
Recept uit delicious. magazine - 2016-08:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2010-01:
Recept uit delicious. magazine - 2010-01:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Recept uit Sous vide:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegan, Schnell Schnell:
Recept uit Tomaten special, 35 Rezepte:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Bijgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Bijgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept uit Turquoise:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes: