Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, ei, knoflook, laurier, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode paprika, rozemarijn, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Recept uit Puur Eten 2:
Recept uit Puur genieten 2:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Allerlekkerst Zomer:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het groot fondue boek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Buffet / bijgerecht uit Simpel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb: