Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, ei, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rijst, rode paprika, runderbouillon, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Balletjes:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: