Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:
Hummus met gebakken ui
- Ingrediënten:
- cayennepeper, citroensap, gedroogde kikkererwten, honing, knoflook, olijfolie, tahin, ui, venkelzaad en zuiveringszout
- Soort:
- peulvruchten
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, boter, chilipeper, gemalen komijn, gember, knoflook, koriander, lente-ui, limoen, munt, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode chilipeper, rode ui, sjalot, sojasaus, suiker, tomaat, vruchtensap, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:
Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Bijgerecht uit singapore:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Sous-vide thuis:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Recept uit Honey & co:
Recept uit Koude keuken:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: