Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Courgettesalade met basilicum
- Ingrediënten:
- basilicum, citroensap, jonge courgette, olijfolie, peper en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- salade / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, knoflook, mozzarella, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, pijnboompitten, rode ui, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Drinken uit Verrot lekker:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / nagerecht uit Tomaten:
Recept uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit IJs in elk seizoen:
Buffet / bijgerecht uit Green salads:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Recept uit Made in Italy:
Recept uit Smart BBQ:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Heerlijk simpel:
Diner / nagerecht / dessert uit Made in Italy:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Dressings en marinades:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Snack of tussendoortje uit Het gouden bakboek:
Bijgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-10:
Recept uit delicious. magazine - 2014-08: