Basisrecept uit Brits bakboek:
Hot water crust pastry
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, eigeel, melk, patentbloem, reuzel, water en zeezout
- Keuken:
- Brits
- Soort:
- beslag/deeg
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, citroen, citroensap, ei, eiwit, gist, kaneel, kristalsuiker, maïzena, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, patentbloem, peper, poedersuiker, pure chocolade, room, slagroom, suiker, ui, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Brits bakboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De herenkookclub:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Brood - 100 internationale recepten:
Recept uit The big green egg book:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Maak van de noot een deugd:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / nagerecht uit The big green egg book:
Basisrecept uit Mijn Franse keuken:
Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Recept uit Laura's bakery basisbakboek:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Ontbijt / snack of tussendoortje uit Turkse kookkunst:
Recept uit Het groot fondue boek:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit La cuisine Charentaise:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / nagerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten: