Recept uit Turkse kookkunst:
Firinda patlican - Aubergine uit de oven
- Ingrediënten:
- aubergines, boter, gehakt, meel, paprika, suiker, tomaten, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vlees / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloemkool, boter, bouillon, broccoli, citroen, citroensap, courgette, deeg, ei, gist, groente, kaas, knoflook, melk, olie, olijfolie, paprika, peper, suiker, tomatenpuree, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Bijgerecht uit The naked chef:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Istanbul:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends: