Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Runderragout met sjalotten en doperwten
- Ingrediënten:
- bloem, boter, doperwten, kruiden, olijfolie, sjalot, stooflappen, tomatensaus, ui, witte wijn, wortel en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, dragon, droge witte wijn, ei, knoflook, kruiden, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, runderbouillon, slagroom, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner uit Wrap 'n roll:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog: