144 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijboterchampignoneikippenbouillonknoflooklaurierlaurierbladmaïzenaolieolijfoliepaprikapoederpeperpeterselierode wijnrozemarijnrunderbouillonsjalotsuikertijmtomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Karin Luiten - Zonder pakjes & zakjes - 2

Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:

Jachtsaus

Ingrediënten:
bloem, boter, kastanjechampignons, peterselie, runderbouillon, sjalot, tomatenpuree en witte wijn

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Pien Wekking - Pien laat haar eten zien

Diner / hoofdgerecht uit Pien laat haar eten zien:

Boeuf bourguignon

Ingrediënten:
bloem, kastanjechampignons, knoflook, peper en zout, rode wijn, roomboter, rozemarijn, runderstooflappen, spekblokjes, tijm, tomatenpuree, ui en winterpeen

Keuken:
Mediterraans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:

Runderstoofpotje - op 4 manieren

Ingrediënten:
aardappel, bloem, borststuk, ei, grove mosterd, halfvolle melk, kastanjechampignons, laurier, olijfolie, parelgort, rozemarijn, rundvleesbouillonblokje, tomatenpuree, ui, worcestersaus, wortel en zonnebloemolie

Soort:
stoofgerecht / vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

carne con chocolate

Ingrediënten:
aardappel, bloem, brandewijn, gemalen zwarte peper, kastanjechampignons, knoflook, laurierblad, magere runderlappen, olijfolie, ontbijtspek, paprikapoeder, peperkorrel, prei, pure chocolade, rode wijn, spaanse ui, tomaat, varkenspoot, verse peterselie, verse tijm, vlees, vleesbouillon, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Daube de boeuf à la Provençale

Ingrediënten:
aardappelpuree, bloem, dijonmosterd, kastanjechampignons, rode ui, knoflooktenen, laurierblaadjes, olijfolie, paprikapoeder, peper en zout, provençaalse kruiden, pure chocolade, rijst, rode peper, rode wijn, runderbouillon, stooflappen, tijm, tomatenpuree, wortels en zwarte olijven zonder pit

Een recept uit Jolande Vos

Recept van I love food & wine:

Stroganoff van paddenstoelen

Ingrediënten:
bloem, boter, crème fraîche, groentebouillontablet, kastanjechampignons, ui, milde paprikapoeder, olijfolie, paddenstoelen, peterselie, portobello, sjalotten, knoflook, tomatenpuree, versgemalen zwarte peper en zout

Een recept uit Sven ter heide, Jennifer ter Heide

Recept van Voedzaam & Snel:

Stoere stoof met rund, groente en linzen

Ingrediënten:
anijszaad, biet, bloem, boter, grove mosterd, kaneel, kastanjechampignons, komijn, korianderzaad, kruidnagel, laurier, linzen, milde mosterd, nootmuskaat, olie, peper, pittige mosterd, riblappen, tomatenpuree, ui, verse tijm, wortel en zout

Een recept uit  - Toscane

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Auberginelasagne

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bleekselderij, ei, groene chilipeper, groentebouillon, italiaanse kruiden, kastanjechampignons, knoflook, koriander, margarine, oude geraspte kaas, paprikapoeder, peper, plantaardige olie, roomkaas, rozemarijn, slagroom, tijm, tomaat uit blik, ui, volkorenbloem, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Vegetarische champignon Bourguignon

Ingrediënten:
bloem, champignon, groentebouillon, kastanje, boter, knoflooktenen, olijfolie, peper en zout, rode wijn, shiitakes, tijm, tomatenpuree, zilverui en wortel

Een recept uit Patrick Caignau - Fast food

Diner / hoofdgerecht uit Fast food:

Meat balls in tomatensaus

Ingrediënten:
bloem, champignon, gehakt, gezeefde tomaten, groene selderijblaadjes, knoflook, laurierblad, madeira, tijm, tomatenpuree en ui

Soort:
vlees
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Gebraden kip 'chasseur'

Ingrediënten:
aardappel, bladpeterselie, bloem, boerenkip, bouquet garni, champignon, dragon, olijfolie, sjalot, tomaat en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Champignontaart

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, cherrytomaatjes, crème fraîche, ei, gist, margarine, melk, prei, room en volkorenmeel

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Wildsoep

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, citroensap, gebraden wild, jeneverbes, koffieroom, margarine, rode port, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui en wildbouillon

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Sonja Bakker - Gezond genieten met Sonja

Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:

Winterse runderstoof

Ingrediënten:
bak en braad, bloem, bouillon, champignon, grove mosterd, krieltjes, kruidnagel, laurierblad, magere runderlapjes, oud bruin bier, peper, prei, sjalot, tomatenpuree, winterpeen en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Kleine selderijpizza met salami

Ingrediënten:
basilicum, bloem, champignon, ei, emmentaler, gedroogde italiaanse kruiden, kleine tomaten, knoflook, knolselderij, peper, salami, tomaten uit blik en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza
Haal meer recepten op...