Basisrecept uit Brits bakboek:
Hot water crust pastry
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, eigeel, melk, patentbloem, reuzel, water en zeezout
- Keuken:
- Brits
- Soort:
- beslag/deeg
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroen, citroensap, eidooier, gist, kaneel, knoflook, kristalsuiker, maïzena, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, poedersuiker, room, slagroom, suiker, ui, vanillesuiker, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Brits bakboek:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept van Simone's Kitchen:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Es' Factory:
Brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept van Es' Factory:
Recept van Miss Fromage:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Liever lokaal:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / nagerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit De banketbakker:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Ons bakboek:
Basisrecept uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / nagerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / nagerecht uit The big green egg book: