Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: botercitroencitroensapdroge witte wijneieidooierknoflooklauriermelknootmuskaatolieolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterseliepreiroomsjalotslagroomsuikertijmtomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:

Rog met witte peper op verse muntdoperwtjes

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, doperwten, ei, koolzaadolie, lente-ui, munt, olijfolie, peper, rogvleugels, venkelzaad, witte peperkorrels en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Foodstyling:

Minimuffins met kaasfrosting en bloemen

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, eetbare bloemen, ei, kiemgroenten, natriumbicarbonaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, roomkaas, yoghurt, zachte geitenkaas en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Basisrecept uit De kunst van het koken:

Sauce brune - Bruine saus met bloem

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, bouquet garni, bruine fond, geklaarde boter, gekookte ham, mager spek, olie, peper, reuzel, runderbouillon uit blik, tomatenpuree, ui, wortels en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Inktvis met peper & zout

Ingrediënten:
bloem, inktvis, knoflook, lente-ui, munt, pepers, wijnazijn, witte peper en zonnebloemolie

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Foodstyling:

Crostata met abrikozencompote en peper

Ingrediënten:
abrikozencompote, amandelschaafsel, bloem, boter, eidooier, peper, witte basterdsuiker en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:

Witte zalmfilets in romige saus

Ingrediënten:
aardappelpuree, bier, bloem, boter, groentebouillon, kruidnagel, laurierblad, mosselen, peper, prei, room, ui, verse peterselie, verse selderij, verse tijm, wortel, zalmfilet en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vis
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Witte pizza - pizza bianca

Ingrediënten:
bloem, mozzarella, olijfolie, oregano, peper, pizzadeeg, taleggio en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza / vegetarisch / kaas
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / hoofdgerecht uit Nopi:

Lamszwezerik met een witte-peperkorst, doperwtenpuree en miso

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, citroenschil, doperwten, doperwtenscheuten, grof zeezout, lamsoren, lamszwezerik, maïzena, mirin, munt, olijfolie, rijstazijn, sesamolie, volle melk, witte misopasta, witte peper, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vlees
Haal meer recepten op...