Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Bruine basissaus
- Ingrediënten:
- afsnijdsels van rund, bloem, laurier, peterseliestelen, tijm, tomatenpuree, ui, water en winterpeen
- Soort:
- vlees / saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, boter, citroensap, ei, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, prei, rode wijn, runderbouillon, tijm, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Diner / nagerecht uit Twaalf:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Recept uit Cajun koken:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / voorgerecht uit Varkensvlees:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Een kookboek.:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Tough Cookie:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Plenty:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends: