158 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbotercognaceieidooiergekookte hamhamknoflooklaurierlaurierbladmelkolieolijfolieontbijtspekpaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterseliepreislagroomtijmuivarkensgehaktwaterwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Cannelloni met varkensvlees

Ingrediënten:
azijn, bleekselderij, bloem, droge marsala, ei, gedroogde paddenstoelen, magere varkenslappen, margarine, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, rauwe ham, spinazie, tomatenpuree, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / varkensvlees / ovenschotel
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Varkensvlees gestoofd met wijn

Ingrediënten:
bloem, boter, calvados, cognac, grappa, laurier, marc, nootmuskaat, plantaardige olie, rode wijn, varkensfilet, varkensschouderrollade, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / varkensvlees
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Ravioli met varkensvlees en kalkoen

Ingrediënten:
bloem, boter, droge witte wijn, ei, kalkoengehakt, nootmuskaat, parmezaanse kaas, pastadeeg, ricotta, rozemarijn, salie, varkensgehakt, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Mascha Lammes - Wereldbroodjes

Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:

Croque Madame

Ingrediënten:
boterhammen, dijonmosterd, eieren, bloem, melk, nootmuskaat en ham

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:

Gevulde olijven - olive all´ascolana

Ingrediënten:
bloem, bouillon, broodkruim, ei, frituurolie, grote groene olijven, kaneel, kippenlever, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rundvlees, spek, tomatenpuree, varkensvlees en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / frituur
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Lunch / snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Vleesbroodjes

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eidooier, gist, hamspek, karwijzaad, knoflook, melk, nootmuskaat, paprikapoeder, schapenvlees, tabasco, ui, varkensvlees, wortel en zout

Keuken:
Duits
Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:

Piggy pies

Ingrediënten:
buikspek, ei, boter, kippenbouillon, meel, peper, plantaardige olie, reuzel, knoflook, nootmuskaat, varkensgehakt, varkensvlees, verse tijm, wortel en zout

Soort:
vlees / hartige hapjes
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

san esteban canelones

Ingrediënten:
bloem, boter, brandewijn, cannelloni, gemalen zwarte peper, groene salade, kip, kippenlever, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, slagroom, tijm, tomaat, ui, varkensvlees, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:

Vleesvulling voor pastarolletjes

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, gedroogde champignons, lamshersenen, nootmuskaat, peper, peterselie, prosciutto, tomatenpuree, ui, varkensfricandeau, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus / varkensvlees / orgaanvlees
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Cannelloni

Ingrediënten:
bloem, boter, halfvolle melk, kalkoenvel, kastanjes, knoflook, laurier, nootmuskaat, parmezaanse kaas, pastadeeg, ragu, ui en vlees

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / gevogelte / feestdagen
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Schotse eieren

Ingrediënten:
ansjovisfilets in olie, cayennepeper, bloem, gerookt paprikapoeder, ei, nootmuskaat, paneermeel, varkensschouder, verse rozemarijn, salie en zonnebloemolie

Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Macaroni met kaas

Ingrediënten:
bloem, boter, gedroogd broodkruim, ham, korte pasta, melk, nootmuskaat en parmezaanse kaas

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Pappardelle en croûte

Ingrediënten:
bechamelsaus, bladpeterselie, bloem, boter, doperwt, eidooier, fonceerdeeg, gruyère, ham, melk, nootmuskaat en pappardelle

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Lunch / fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:

Toast met oude boerenkaas

Ingrediënten:
bloem, boter, casinobrood zonder korst, champignons, ham, melk, nootmuskaat, olijfoliekoekjes, oude boerenkaas, peper, voorgerecht en zout

Keuken:
Nederlands
Haal meer recepten op...