Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gefrituurde groente gepaneerd met bloem
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, groente, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, groente, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, room, sjalot, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:
Recept uit Het ATAG kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Lunch / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek: