180 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloemcrème fraîchedragondroge witte wijneiknoflooklente-uimelknootmuskaatolieparmezaanse kaaspeperpeterselieplantaardige olieroomrunderbouillonsjalotsuikertijmuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Wafels met frambozen en slagroom

Ingrediënten:
basterdsuiker, boter, ei, framboos, melk, olie, poedersuiker, slagroom, suiker, vanillesuiker, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Europees
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Biefstuk tartaar in roomsaus met samengestelde boter

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, citroensap, dragon, ei, fond, kervel, knoflookboter, kruidenboter, mager rundvlees, merg, mosterdboter, niervet, nootmuskaat, olie, peper, peterselie, peterselieboter, runderbouillon, sjalottenboter, slagroom, slakkenboter, spek, tijm, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Konijn in riesling

Ingrediënten:
bloem, boter, konijn, plantaardige olie, riesling, sjalot, slagroom en spaghetti

Keuken:
Frans
Soort:
wild
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:

Doperwtenpuree met verse munt & gebakken spekvis

Ingrediënten:
aardappels, boter, doperwten, extra vergine olijfolie, gerookt ontbijtspek, munt, plantaardige olie, slagroom, witvisfilet en 
zout en peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Lekker vegetarisch:

Spätzleschotel met spruitjes

Ingrediënten:
boter, champignons, droge witte wijn, groentebouillonpoeder, komijnzaad, olie, peper, slagroom, spätzle, spruitjes, knoflook en zout

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Wolfgang Kleinschmidt en Roy Fares - United states of cakes

Recept uit United states of cakes:

Waffles

Ingrediënten:
ahornsiroop, bakpoeder, ei, boter, zout, kristalsuiker, plantaardige olie, poedersuiker, slagroom, tarwebloem, vanillesuiker, verse aardbeien en volle melk

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet
Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Bij de koffie uit Minimania:

Baby trop’

Ingrediënten:
eidooier, maïzena, melk, suiker, boter, gedroogde gist, hagelsuiker, boter, meel, olie, oranjebloesemwater, slagroom, zout en vanillesuiker

Soort:
zoete hapjes / vegetarisch
Een recept uit Wolfgang Kleinschmidt en Roy Fares - United states of cakes

Recept uit United states of cakes:

Chocolate Raspberry Cupcakes

Ingrediënten:
bakpoeder, cacao, ei, eiwit, frambozen, boter, zout, water, kristalsuiker, plantaardige olie, pure chocolade, slagroom, tarwebloem, vanillesuiker, framboos en zuiveringszout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Nigella Express:

Feesttaartpudding met romige advocaat

Ingrediënten:
advocaat, bakpoeder, bloem, boter, ei, gemberpoeder, koekkruiden, lichtbruine basterdsuiker, olie, slagroom en volle melk

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Bressekip met vin jaune

Ingrediënten:
bloem, boter, bouquet garni, bressekip, gevogeltebouillon, knoflook, morielje, olie, sjalot, slagroom en vin jaune

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Griesmeeltaart met frambozen

Ingrediënten:
abrikozenjam, bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, frambozen, griesmeel, melk, plantaardige olie, poedersuiker, slagroom, vanillestokje en zoet korstdeeg

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Haal meer recepten op...