Fazant met geroosterde pompoen en jeneverbesroomsaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 198 in Bouillon .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
saus/dressing/jus / wild en gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Fazant met 24-uurszuurkool

Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Fazantenborst en papillote

Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Fasan "Winzerart" im Majoran-Speck mit Tresterjus und Trauben-Sauerkraut-Quiche - Wijnbouwersfazant in majoraan-spek met jus van marc en quiche met druiven en zuurkool

Een recept uit  - Deutsche Küche

Smoky fazant

Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!