Fasan "Winzerart" im Majoran-Speck mit Tresterjus und Trauben-Sauerkraut-Quiche - Wijnbouwersfazant in majoraan-spek met jus van marc en quiche met druiven en zuurkool

Je vindt dit recept op pagina 318 in Deutsche Küche .

Keuken:
Duits
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
gevogelte
Bereidingstijd:
75 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gebrühter Weiβkohlsalat - Salade van gebroeide witte kool

Een recept uit  - Deutsche Küche

Pellkartoffeln mit Peterselieolie - Ongeschilde aardappelen met peterselieolie

Een recept uit  - Deutsche Küche

Sinaasappel-wortelshake

Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Rote-Bete-Salat mit Sektbirne - Rode bietensalade met sekt en peer

Een recept uit  - Deutsche Küche