395 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbloembotercitroensapdroge witte wijneieidooiergroentebouillongruyèrekippenbouillonknoflookmelkolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreiroomsjalotspinaziesuikertijmuiwaterwitte peperwortelzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Tarte gratinée

Ingrediënten:
aardappels, bintje, bladerdeeg, eieren, gemalen zwarte peper, gruyère, nootmuskaat, slagroom en tafelzout

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Fusilli met ham en kaas

Ingrediënten:
ei, fusilli, gekookte ham, gruyère, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, slagroom, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Gratin dauphinois

Ingrediënten:
kaneel, knoflook, melk, nootmuskaat, peper, slagroom, stevige aardappel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Bijgerecht uit Veg!:

Aardappel dauphinoise

Ingrediënten:
bloemige aardappel, boter, knoflook, nootmuskaat, slagroom, zeezout en zwarte peper

Soort:
crumble/gratin / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Bloemkoolterrine

Ingrediënten:
bloemkool, eieren, kerriepoeder, nootmuskaat, oude geraspte kaas, peper, slagroom en zout

Soort:
groente / paté/terrine
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Aardappel-citroensneeuw

Ingrediënten:
bloemige aardappelen, boter, citroenrasp, nootmuskaat, slagroom en zout

Keuken:
Duits
Soort:
schuim/mousse/gelei / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Elzasser taart - tarte flambée

Ingrediënten:
arachideolie, brooddeeg, crème fraîche, nootmuskaat, ontbijtspek, peper, slagroom, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Zalmsoezen - bigné al salmone

Ingrediënten:
bechamelsaus, gerookte zalm, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, ricotta, slagroom, soezen, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / koek en gebak / hartige hapjes / vis
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Quiche Lorraine

Ingrediënten:
ei, gekookte ham, koffieroom, korstdeeg, mager spek, melk, nootmuskaat, peper, slagroom en zout

Keuken:
Frans
Soort:
quiche
Haal meer recepten op...