187 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotereigroentekipknoflookkruidenkruidnagellauriermelkolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreispecerijenspinaziesuikertijmtomatenpureeuivetwaterzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Recept uit Trattoria:

Lasagne al forno

Ingrediënten:
bechamelsaus, bleekselderij, kippenlever, lasagnavellen, nootmuskaat, pancetta, parmezaanse kaas, runderbouillon, rundergehakt, tomatenpuree, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Tortellini met visvulling

Ingrediënten:
bleekselderij, eidooier, gedroogde marjolein, geel pastadeeg, nootmuskaat, parmezaanse kaas, roze garnalensaus met room, slagroom, tomatensaus met room, ui, wijnazijn, wortel, zeebaars, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Tagliatelle bolognese

Ingrediënten:
bleekselderij, gedroogde paddenstoelen, groentebouillon, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, passata, rauwe ham, rode wijn, tagliatelle, ui, varkensgehakt en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Lunch uit Te gast bij Jamie:

Ossenstaartstoof - spinaziekoekjes - mierikswortelcrème

Ingrediënten:
ale, bleekselderij, boter, kruidnagel, laurier, mierikswortelcrème, mosterdpoeder, natriumbicarbonaat, nootmuskaat, ossenstaart, peper, rozemarijn, spinazie, tafelsuiker, tomaten uit blik, ui, worcestersaus, wortel, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit  - Crumbles en gratins

Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:

Ovenschotel met eend en meiknolletjes

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boter, brood, gekonfijte eendenbout, meiknol, nootmuskaat, peper, sjalot en wortel

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte / crumble/gratin
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Kalfsingewanden in sauce poulette - fraise de veau poulette

Ingrediënten:
bleekselderij, bouillon, bouquet garni, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, eidooier, ganzenvet, grof zeezout, kalfsingewanden, knoflook, kruidnagel, nootmuskaat, tarwebloem, ui, verse peterselie, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / orgaanvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Hert met room - cervo alla panna

Ingrediënten:
bleekselderij, broodkruim, droge witte wijn, hertenbout, jeneverbes, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, polenta, slagroom, ui, verse bladpeterselie, verse tijm, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild / feestdagen
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gestoofd ree - capriolo in salmì

Ingrediënten:
bleekselderij, kaneel, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, pancetta, peper, rode wijn, stoofvlees van ree, ui, verse salieblaadjes, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / wild / boter en olie / feestdagen
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Ossenstaartragout - coda alla vaccinara

Ingrediënten:
bleekselderij, droge witte wijn, extra vergine olijfolie, gezeefde tomaten, kaneelpoeder, laurierblad, majoraan, nootmuskaat, ossenstaart, peper, pijnboompitten, prei, pure chocolade, rauwe ham, rozijnen, ui, verse tijm, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Honinggraat van cannelloni

Ingrediënten:
ansjovisfilets, basilicum, bleekselderij, cannellonibuisjes, crème fraîche, gedroogd eekhoorntjesbrood, knoflook, koffieroom, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, portobello's, prei, rode ui, spinazie, tomaat in blik, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:

Vrolijke vispie

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boter, cheddar, citroen, engelse mosterd, gerookt dooregen spek, goudse kaas, laurier, nootmuskaat, peper, prei, rozemarijn, slagroom, visfilet, wortel en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Pappardelle met een gemengde vleessaus

Ingrediënten:
bleekselderij, bliktomaat, boter, kippenlever, nootmuskaat, olijfolie, pancetta, pappardelle, parmezaanse kaas, rode wijn, rundergehakt, spek, ui, varkensgehakt en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Basisrecept uit Down to earth:

Kippenbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, champignon, citroenschil, jeneverbes, kip, knoflook, knolselderij, nootmuskaat, peperkorrels, prei, rozemarijn, sjalot, tijm, ui en wortel

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:

Vol-au-vent met zwezerik, champignons en truffels

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, champignon, citroensap, laurierblad, melk, nootmuskaat, prei, truffel uit blik, ui, vleesextract, vol-au-vent, water, wortel, zonnebloemolie, zout en zwezerik

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gestoofde struisvogel - stractto di struzzo

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, bouquet garni, groentebouillon, jeneverbes, kaneelstokje, nootmuskaat, olijfolie, peper, struisvogellap, tomatenpuree, ui, verse rozemarijn, verse salieblaadjes, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Pasta met Bolognesesaus

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, conchiglie, fusilli, nootmuskaat, plantaardige olie, pruimtomaten in blik, rigatone, rundergehakt, tagliatelle, tortellini, ui, volle melk, witte wijn, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Maccheroni alla Bolognese - Macaroni met vleessaus

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, champignons, doorregen spek, gedroogde champignons, kippenhartjes, kippenlevers, kruidnagel, mager rundgehakt, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, rigatoni, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte / varkensvlees / rundvlees / bouillon
Haal meer recepten op...